XAR forlenger samarbeidet med Norwegian

XAR bistår fortsatt Norwegian med innleide ressurser, og fikk nylig forlengelse av avtalen frem til 31.12.2018.

I løpet av det siste års samarbeid med Norwegian har XAR bidratt i ulike roller i forskjellige avdelinger. Stillingen som Financial controller i regnskapsavdelingen har bestått i arbeid knyttet til årsoppgjør, utarbeidelse av årsregnskapet med noter, ligningspapirer, vedlikehold av masterdata, kostnadsanalyser og rapportering, samt aktivering, vedlikehold og avskrivninger av anlegg. I tillegg har det inkludert oppfølging av GR/IR prosessen og SSB rapportering.

Som Revenue Accounting controller i regnskapsavdelingen har ressursen i XAR hjulpet med å forbedre betalingsflyten for billettsalg i konsernet. Arbeidet inkluderte opprydding, vedlikehold og feilmelding i SAP, dokumentere og automatisere kredittkortflyter, samt diverse testing i SAP.

XAR har også vært en del av logistikkavdelingen som Accounting controller. Her gikk oppgaven ut på oppfølging og opprydding av GR/IR prosessene i grensesnittene SAP og AMOS. Oppdraget inkluderte opplæring i SAP og regnskap, brukerdokumentasjon for videre oppfølging og prosessforbedringer.

Publisert: 23. juli 2018

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design