Jørn Thøgersen

Jørn er utdannet Master of Science i Business and Administration fra Aalborg Universitet i Danmark. Han har siden 1994 jobbet i ulike økonomifunksjoner i nordiske og europeiske organisasjoner og har opparbeidet seg bred erfaring innenfor Business Controlling, endringsledelse og prosjektledelse.

Som leder har Jørn lang erfaring i personalledelse, samt vært ansvarlig for kompetanseopplæring av medarbeidere i forbindelse med organisasjons- og systemendringer. Som Business Controller har Jørn lang erfaring med å utarbeide budsjetter og rapportering til lokal og internasjonal ledelse. Han har operativ erfaring med cost controlling og gjennomføring av periodeavslutninger, samt vært ressursperson for regnskapstekniske problemstillinger på tvers av organisasjoner.

Jørn har jobbet med SAP siden 1999, deltatt i flere SAP-implementeringsprosjekter som Change Manager med ansvar for at implementering av nødvendig funksjonalitet, samt ansvar for korrekt migrering av balanseposter til ny plattform. Han har også fungert som SAP key user innenfor FICO.

Jørn har jobbet for XAR siden november 2018.

  • Senior controller
  • 920 23 593
  • jorn.thogersen@xar.no
  • Vis profil

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design